Tänään on hankittu pesukone ja telkkari. Vielä kun saisi jotain kalusteita haalittua niin muutto alkaa olla ajankohtainen.

Puoliso väitti viimeksi viikonloppuna, ettei hänellä ole suhdetta sen naisen kanssa. Miksi hän sitten istuu sen luona kaikki illat? Miksi oli yötä hänen luonaan viikonloppuna. "Nukahdin vaan siihen sohvalle". Ja paskat, sanon minä. Miksi ei voi olla rehellinen? Miksi pitää kertoa satuja? Eihän millään ole enää mitään väliä. Olisi jumaliste edes rehellinen.

Päivä on ollut vaikea, olen yrittänyt olla ajattelematta liikoja, keskittyä kouluasioihin ja miettiä tulevaa muuttoa järjellä. Hetkittäin menee ihan ok, sitten taas kaikki romahtaa. Yritän vain jotenkin kestää tunnin kerrallaan. Puhuin myös vanhempieni kanssa ja he ovatkin onneksi jaksaneet kuunnella ja tukea. Olo oli sen keskustelun jälkeen sellainen, että kyllä kaikki järjestyy. Jonain päivänä.

Sen tiedän, että kun tästä lähden en ole tuon petturin kanssa missään tekemisissä. Kärsimystä siitä tulee, mutta en anna periksi.